Aktuelt

11. Jun 2018

Ameka har ny hjemmeside. Forhåpentligvis litt friskere enn den forrige, gå gjerne inn å se. https://www.ameka.no/

9. May 2018

Ameka skal ansette erfaren Verktøymaker. Er du dreven i maskinering, liker høyt arbeidstempo og har øye for detaljer? Ameka bygger verktøymaskiner fra grunnen av, samt har vedlikehold og reservedelsproduksjon til maskiner vi har levert. Vi har CNC-styrte frese-, dreie- og slipemaskiner, samt trådgnisting og senkegnisting. Vi er svært interessert i å komme i kontakt med deg som har lyst til å jobbe i et lokalt firma her i Molde. Kanskje kan Ameka bli din neste arbeidsgiver? Send mail til arild.kilen@ameka.no Til alle andre: Lik og del, tusen takk.

17. Apr 2018

Ameka er nå Kuka Robots official Partner! Ameka har fått tillit til å representere en av markedets største leverandører av industriroboter, gjennom Kuka's systempartneravtale. Vi gleder oss til å kunne tilby og levere state of the art roboter til produksjonslinjer og arbeidsstasjoner fremover.

13. Apr 2018

Ameka er i siget, og vi søker dyktige medarbeidere. Kan dette være noe for deg?

26. Mar 2018

Ameka har levert et komplett form- og stanseverktøy til kunde på sunnmøre. Verktøyet produserer skiver til fjellsikringsbolter.

3. Jan 2018

Vår eminente verktøymaker Henry Engen mottok Norges Vel's medalje for lang og tro tjeneste på vår juleavslutning. En glede å kunne overrekke utmerkelsen til en medarbeider med over 30 års lojalitet til Ameka. Utklipp fra Romsdals Budstikke 30.12.17.

22. Dec 2017

14. Dec 2017

Nye plaststøpeformer fra Ameka til kunde her i Molde. Et nytt stykke industrikunst fra oss.

8. Dec 2017

Tannhjul er finmekanikk. Ameka produserer tannhjul for mange kunder som ikke finner originale reservedeler. Her er ett nylig eksempel for kunde på sunnmøre. Vi benytter EDM Electro Discharge Machining, eller Erodering / Gnisting som vi kaller det i Norge. Ameka har både senkegnist og trådgnistemaskiner.

21. Nov 2017

Torkild Sekkenes er ferdig med å produsere nye skuffer til Kuka Robots standardskap. Kunde trengte spesialtilpasninger, og Ameka ble tilkalt. Fire skap og 24 spesialskuffer senere, er problemet løst for vår kunde.