Aktuelt

cert

Maskin- og verktøyspesialisten i Møre og Romsdal utvider

Ameka har siden oppstarten i 2004 opparbeidet seg stor og allsidig kompetanse på maskinering og en betydelig produksjonskapasitet gjennom sin store maskinpark. Ameka produserer alt i metall, fra store serieproduksjoner og til enkeltkomponenter – for maskiner og utstyr innenfor verksted-industrien, verktøyindustrien, næringsmiddelindustrien og marine- og offshore industrien.

Vårt nye tilskudd, Mazak VTC-800/30SR vertikalt fresesenter, vil øke våre muligheter innen avansert multi-akse maskinering av de fleste materialer. Med sin simultan 5- akse maskinering kan vi nå maskinere komponenter med avansert geometri, og til priser som er meget konkurransedyktige.

Vi er stolte av å kunne utføre maskinering for mer komplekse komponenter, for størrelser som man tidligere måtte ut av regionen
for å få produsert, til en langt raskere levering, og med de høyeste toleranse- og kvalitetskrav som kan stilles.Ameka ISO 9001-sertifiert

AMEKA oppfyller kravet og er sertifisert i henhold til ISO 9001-2015. Sertifikatet er gyldig for tjenestene; Salg, utvikling, produksjon og vedlikehold innen maskiner og verktøybygging, maskinering og automatiseringsløsninger for alle typer industri- og produksjonsbedrifter.